Search
Wednesday, January 20, 2021 ..:: Over ons ::..   Login
 Twitter

Follow Sensitive_Eyes on Twitter

  
 Sensitive Eyes Minimize

Voor bijna iedereen het uitgangspunt: een fotocursus bij de volksuniversiteit van Utrecht.  Onze docent: Edwin Westhoff - professioneel fotograaf.

Toen de fotografie-cursus was afgelopen zijn we als fotogroep bij elkaar gebleven en zo organiseren we regelmatig excursies en zoveel mogelijk van elkaar en van Edwin proberen te leren.

Contact: rwentzel@xs4all.nl


    
 Nieuws

Current Articles | Categories | Search | Syndication

Excursie Luik

In juni 2010 zijn we op excursie geweest naar Luik. De eerste reactie van mijn collega's was "Luik? Die vieze stad?". Inderdaad. Met een prachtig station om de somberheid te compenseren!

posted @ Sunday, June 13, 2010 12:52 PM by host

Excursie Berlijn 2007

Op 29 juni zijn we 3 dagen met een groep naar Berlijn geweest, 3 leden van Sensitive Eyes en 2 leden van de Zoomers. Natuurlijk ontbrak Edwin Westhoff ook niet, en zijn deal-of-the-month, de Ad 'Poolse Klusbus' Rem Volkswagen.

posted @ Monday, July 16, 2007 2:34 PM by host

Groepsbijeenkomst november 2006

Laatste nieuws van de groep:

Op zondag 12 november zijn we weer bijeen geweest om foto's te bespreken. Omdat we al een tijdje eigenlijk geen thema hanteren, waren er ook dit keer weer verschillende soorten foto's te bewonderen. Zo was Edwin D op pad gegaan om paddestoelen te fotograferen en dat was hem erg goed gelukt!

René had onze excursie naar Den Haag, waar hij destijds niet bij kon zijn, zelf gedaan en had architectuur foto's gemaakt. Maud had op treffende wijze het strand van IJmuiden gefotografeerd, en dat terwijl haar belichtingsmeter het had begeven. Juliette was in Australië geweest en ook nog tijd gehad haar camera te gebruiken. Annette had foto's gemaakt van visnetten en touwen, de opnames zijn gemaakt in de haven van een dorpje in Ierland.

Kortom, mooie foto's van verschillende onderwerpen. Edwin heeft ons wederom goed van commentaar voorzien, met al deze tips kunnen we weer vooruit tot de volgende keer. Op de site een aantal foto's, die zijn geselecteerd door onze prof.

Annette

posted @ Wednesday, November 15, 2006 11:38 AM by Richard

Eerste bijeenkomst met nieuwe leden!

Op 3 september zijn we voor het eerst na de zomervakantie bij elkaar gekomen. We hebben een aantal nieuwe leden verwelkomd  (Jeroen, Juliette, Berend en Edwin D) en Kathelijne was er voor het laatst. Deze laatste hebben we tot erelid verheven, uiteraard behoud zij daarmee haar plaatsje op de website. Met het toetreden van de leden (naast Donja en Froukje) hebben we weer een maximale bezetting.

De foto's van de bijeenkomst zijn te vinden onder 'galerie', neem gerust een kijkje! We stellen het op prijs als je een berichtje in het gastenboek achterlaat.

De agenda voor de komende tijd ziet er als volgt uit, snel na de bijeenkomsten zijn de nieuwe foto's hier te vinden.

zondag 1 oktober 2006 om 19.30 uur bij Jeroen
zondag 12 november 2006 om 19.30 uur bij Juliette
zondag 10 december 2006 om 19.30 uur bij Annette
zondag 21 januari 2007 om 19.30 uur bij Maud
zondag 18 februari 2007 om 19.30 uur bij Edwin D (in Maarssen)

posted @ Sunday, September 17, 2006 2:54 AM by Richard

Vernieuwde website!

Op 5 juni 2006 is de nieuwe website gelanceerd! De oude was lastig te onderhouden, met name het publiceren van foto's, wat toch wel belangrijk is bij een fotogroep, nam veel tijd in beslag. De leden van de fotogroep zijn nu zelf in staat foto's te plaatsen.

posted @ Sunday, June 04, 2006 4:16 PM by host

Previous Page | Next Page


  
Copyright (c) 2021 Sensitive Eyes   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2021 by DotNetNuke Corporation