Search
Wednesday, January 20, 2021 ..:: Over ons ::..   Login
 Twitter

Follow Sensitive_Eyes on Twitter

  
 Sensitive Eyes Minimize

Voor bijna iedereen het uitgangspunt: een fotocursus bij de volksuniversiteit van Utrecht.  Onze docent: Edwin Westhoff - professioneel fotograaf.

Toen de fotografie-cursus was afgelopen zijn we als fotogroep bij elkaar gebleven en zo organiseren we regelmatig excursies en zoveel mogelijk van elkaar en van Edwin proberen te leren.

Contact: rwentzel@xs4all.nl


    
 Nieuws

Current Articles | Categories | Search | Syndication

Groepsbijeenkomst november 2006

Laatste nieuws van de groep:

Op zondag 12 november zijn we weer bijeen geweest om foto's te bespreken. Omdat we al een tijdje eigenlijk geen thema hanteren, waren er ook dit keer weer verschillende soorten foto's te bewonderen. Zo was Edwin D op pad gegaan om paddestoelen te fotograferen en dat was hem erg goed gelukt!

René had onze excursie naar Den Haag, waar hij destijds niet bij kon zijn, zelf gedaan en had architectuur foto's gemaakt. Maud had op treffende wijze het strand van IJmuiden gefotografeerd, en dat terwijl haar belichtingsmeter het had begeven. Juliette was in Australië geweest en ook nog tijd gehad haar camera te gebruiken. Annette had foto's gemaakt van visnetten en touwen, de opnames zijn gemaakt in de haven van een dorpje in Ierland.

Kortom, mooie foto's van verschillende onderwerpen. Edwin heeft ons wederom goed van commentaar voorzien, met al deze tips kunnen we weer vooruit tot de volgende keer. Op de site een aantal foto's, die zijn geselecteerd door onze prof.

Annette

posted @ Wednesday, November 15, 2006 11:38 AM by Richard

Previous Page | Next Page


  
Copyright (c) 2021 Sensitive Eyes   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2021 by DotNetNuke Corporation